Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Novi Sad plivao za Modenu

Revijalno-takmičarski deo humanitarne sportsko-plivačke manifestacije "Novi Sad pliva za Modenu" održan je proteklog vikenda na bazenu SC "Slana Bara" na Klisi.

Pokrajina utišava radnike "Neobusa" jednokratnom pomoći

Radnici novosadskog "Neobusa" pomerili su za nedelju dana najavljene ulične proteste, jer su dobili obećanje da će im ili biti isplaćene dve od osam zaostalih zarada, ili isplaćena jednokratna pomoć u iznosu od 40.000 dinara, saznaje Radio 021.

Isključenja struje za 18. jun

Delovi Petrovaradina -naselje Puckaroš, Sremske Kamenice, Rakovca, Čerevića, Suseka, Sremskih Karlovaca, Ledinaca i Čeneja u ponedeljak, 18. juna neće imati struje.

Novi Sad domaćin više od 200 manifestacija

Novi Sad će tokom ove godine biti domaćin više od 200 različitih manifestacija, a preko leta će zahvaljujući brojnim manifestacijama biti i odlična turistička destinacija, saopštila je Turistička organizacija Novog Sada.

Taksisti blokiraju Novi Sad za vreme Egzita?

Grupa novosadskih taksista nezadovoljnih radom nekoliko sindikalnih udruženja, planira da samostalno organizuje blokadu ključnih saobraćajnih tačaka u gradu tokom trajanja Egzit festivala, kako bi skrenuli pažnju na niske i ekonomski neisplative cene.

Ukidaju se đački polasci

Od ponedeljka, 18. juna, ukidaju se polasci autobusa koji su u redu vožnje označeni kao "đački", obaveštavaju iz GSP-a.

Počinje Sinema siti

Francuskim filmom "Osvajanje", režisera Gzavijea Durinžera, u Srpskom narodnom pozorištu večeras počinje Filmski festival Sinema siti, koji traje do 23. juna i tokom koga će publika biti u prilici da vidi oko 100 filmova.

"Brankova nagrada" Matice srpske Milošu Jociću

Žiri za dodelu Brankove nagrade Matice srpske, za diplomske i seminarske radove u školskoj 2010/2011. godini, jednoglasno je danas odlučio da prva nagrada pripadne Milošu Jociću, studentu Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Novi Sad pliva za Modenu

U subotu se organizuje plivački miting "Novi Sad pliva za Modenu", a sav prihod će biti upućen kao pomoć italijanskoj Modeni, gradu-pobratimu Novog Sada, koji je nedavno stradao u zemljotresu.

Parkiranje za vreme "Tamburica festa"

Za vreme održavanja muzičke manifestacije "Tamburica fest", od 15. do 17. juna 2012. godine, na Petrovaradinskoj tvrđavi, JKP "Parking servis" će organizovati parkiranje na posebnim lokacijama.

Prvenstvo Srbije u atletici za vikend

Najbolji atletičari Srbije nadmetaće se tokom vikenda u Novom Sadu. Više od 400 atletičara iz svih domaćih klubova učestvovaće na pojedinačnom državnom prvenstvu.

Dodatni autobusi za "Tamburica fest"

GSP će od 15. do 17. juna, za vreme "Tamburica festa" na Petrovaradinskoj tvrđavi, dodatnim autobusima pojačati linije 3 i 9, od 17 do 21 čas, saopšteno je iz ovog preduzeća.